Νέο Format της Futsal League (2020-2021)

Νέο Format της Futsal League (2020-2021)

Μετά τη δήλωση συμμετοχής μόνο 4 ομάδων (Αναγέννηση Θρακ., Καρπενήσι Futsal, Πήγασος Αγ. Παρασκευής και ΑΕ Ψυχικού), το πρωτάθλημα της Futsal League θα διεξαχθεί σε μορφή "φούσκας" σε δύο φάσεις:


Α’ ΦΑΣΗ


Στην Α’  φάση, οι ομάδες το Σαββατοκύριακο 5-6 Ιουνίου 2021 θα καταλύσουν στο αθλητικό κέντρο "Sports Camp" Λουτρακίου.


Η αποστολή κάθε σωματείου μπορεί να αποτελείται από το ανώτερο 14 ποδοσφαιριστές και το ανώτερο τέσσερις (4) αξιωματούχους ομάδας που θα έχουν το δικαίωμα να αναγραφούν στο φύλλο αγώνα, συμπεριλαμβανομένου και του Α’ προπονητή, όλοι απαραιτήτως με τις ταυτότητες πάγκου και τις διαπιστεύσεις που ήδη έχουν εκδοθεί από την ΠΕΠΣΣ.


Σχετικά με την «υγειονομική φούσκα» στο Λουτράκι, υπενθυμίζουμε ότι:

• Οι αποστολές των ομάδων, οι διαιτητές, καθώς και τα μέλη της ΠΕΠΣΣ που θα δώσουν το παρών, θα υποβληθούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σε rapid test, σε πιστοποιημένο εργαστήριο, την προηγούμενη ημέρα της αναχώρησής τους, με την υποχρέωση να κοινοποιηθούν άμεσα τα αποτελέσματα στην ΠΕΠΣΣ

• Κατά τη διάρκεια της παραμονής στο Λουτράκι, δεν θα επιτρέπεται η έξοδος από την εγκατάσταση, ούτε η επαφή με εξωτερικό παράγοντα.


Όλοι οι αγώνες της Α’ Φάσης θα είναι δυο ημίχρονα των 15 λεπτών το καθένα και θα παίξουν όλοι με όλους σε ανοιχτό γήπεδο.


Β’ ΦΑΣΗ


Λόγω της δήλωσης συμμετοχής μόνο τεσσάρων ομάδων, στη Β’ Φάση θα διεξαχθούν μονοί (νοκ άουτ) ημιτελικοί το Σάββατο 12/06/2021, 1-4 και 2-3, σύμφωνα με τη βαθμολογία που θα έχει προκύψει από τους αγώνες της Α’ Φάσης.


Την Κυριακή 13/06/2021 θα διεξαχθούν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός.


Όλοι οι αγώνες της Β’ Φάσης θα έχουν κανονική διάρκεια, ήτοι δύο ημίχρονα των 20 λεπτών, καθαρός χρόνος. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια θα υπάρξουν δύο ημίχρονα 3 λεπτών έκαστο καθαρός χρόνος και σε περίπτωση νέας ισοπαλίας, η κάθε ομάδα θα εκτελέσει από 5 πέναλτι



Πηγές: 

https://www.5x5hellas.gr/eidiseis/1304-2021-05-21-15-06-11

https://www.5x5hellas.gr/eidiseis/1303-to-format-futsal-league