ΝΕΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Αναστολή Αγώνων και Προπονήσεων μέχρι 26/4/2021

Η ΠΕΠΣΣ ανακοινώνει την παράταση της αναστολής όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων της (αγώνες και προπονήσεις), μέχρι τις 26/4/2021, βάσει των εξαγγελιών της Κυβέρνησης γύρω από τον Αθλητισμό.

Ψήφισμα για την επανασύσταση του Δήμου Θρακομακεδόνων

Η Αναγέννηση Θρακομακεδόνων στηρίζει την προσπάθεια της Συντονιστικής Επιτροπής Κατοίκων Θρακομακεδόνων υποστηρίζοντας το ψήφισμα για την επανασύσταση του Δήμου Θρακομακεδόνων. Διαβάστε όλο το κείμενο...

14η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

Την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 θα πραγματοποιηθεί δράση ενημέρωσης για θέματα Οδικής Ασφάλειας στο Δήμο Αχαρνών - Θρακομακεδόνων στο πλαίσιο της 14ης Πανελλήνιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας (15-22 Μαρτίου 2021).

Χριστουγεννιάτικες Ευχές από την Αναγέννηση

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας, ο πρόεδρος κ. Νικήτας Τζιούβελης εύχεται ολόθερμα σε όλους τους αθλητές μας, στους γονείς τους, στους ανθρώπους του συλλόγου μας –προπονητές και γραμματεία- Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με υγεία, δύναμη και πίστη για τις καλύτερες ημέρες που θα έρθουν.


"Τα Χριστούγεννα αποτελούσαν ανέκαθεν μία οικογενειακή γιορτή. Ας μείνουμε σε αυτό το κλίμα τις γιορτινές ημέρες και ας διαφυλάξουμε το πολυτιμότερο αγαθό που έχουμε, την υγεία τη δική μας και των δικών μας ανθρώπων. Ας εκτιμήσουμε όλοι λίγο παραπάνω, πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα και σίγουρα. Ας νοιαστούμε όλοι λίγο παραπάνω για το κοινό καλό..."

6/11/2020: Αποστολή Ειδών Πρώτης Ανάγκης στη Σάμο

Την Παρασκευή 6/11/2020, με μία κίνηση ανθρωπιάς και πολλή αγάπη, μεταφέρθηκαν στο πρακτορείο τα είδη που συγκεντρώσαμε στην ομάδα για τους πληγέντες από το σεισμό στη Σάμο.


Ευχαριστούμε όλους εσάς που προσφέρατε ότι μπορέσατε και ευχόμαστε να βοηθήσαμε όλοι με την προσπάθεια αυτή κάνοντας τη ζωή των ανθρώπων στη Σάμο λίγο πιο εύκολη.Ενός λεπτού σιγή για τα 2 θύματα του σεισμού στη Σάμο

Ενός λεπτού σιγή για τα 2 άτυχα παιδιά - θύματα του σεισμού- στη Σάμο κρατήθηκε, την Κυριακή 1/11/2020, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Αναγέννηση Θρακομακεδόνων - Καρπενήσι Futsal, για την 2η αγωνιστική της Futsal League.

Συγκέντρωση Ειδών Πρώτης Ανάγκης για τη Σάμο

Ο σύλλογος μας συμμετέχει στη προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της Σάμου, ανταμποκριμένος στο κάλεσμα της ομάδας SAMOS FUTSAL CLUB για βοήθεια.


Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει στα γραφεία της ομάδας μας σήμερα Δευτέρα 2/11/2020 το απόγευμα καθώς και Τετάρτη (4/11) και Πέμπτη (5/11) τις ώρες 18:00-20:00.

Απονομή μεταλλίων στην Κ14 για την κατάκτηση της 2ης θέσης τη σεζόν 2019-2020

Την Παρασκευή 16/10/2020 μετά το τέλος της προπόνησης έγινε η απονομή των μεταλλίων για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην ομάδα της Αναγένησης που συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΕΠΣΣ στην κατηγορία Κ14.

Αγωνιστικό Πρωτόκολλο Αγώνων Σάλας

Ενημερωθείτε για το αγωνιστικό πρωτόκολλο, το οποίο είναι εγκεκριμένο από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ και ισχύει στις επίσημες διοργανώσεις της ΠΕΠΣΣ, τόσο στα κλειστά γυμναστήρια όσο και στις ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις...

Καρδιολογικές Εξετάσεις στην Αναγέννηση (28/9/2020)

Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020, από τις 17:00 έως τις 22:30, πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο της Αναγέννησης, ιατρικές εξετάσεις.


100 άτομα (αθλητές της ανδρικής ομάδας και των ακαδημιών αλλά και το επιτελείο της ομάδας) υπεβλήθησαν σε πλήρη καρδιολογικό έλεγχο από  το  Διαγνωστικό Καρδιολογικό-Αρρυθμιολογικό Διαγνωστικό Κέντρο ‘’ΚαρδιοΑνάλυσις’’...

© 2016 by KCBC Sports