2016-2017

ΑΝΔΡΕΣ

Η ομάδα των Ανδρών συμμετείχε στο επίσημο πρωτάθλημα της ΠΕΠΣΣ, στην Futsal League 5x5, με τη συμμετοχή  10 ομάδων.

Μετά την 18η (και τελευταία) αγωνιστική της Futsal League 5x5, η  ομάδα μας βρέθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 33 βαθμούς και συμμετείχε στο mini πρωτάθλημα ανόδου στην Futsal Superleague για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. 

Η ομάδα

Πρωτάθλημα

Κύπελλο

ΕΦΗΒΟΙ

Η ομάδα των Εφήβων συμμετείχε στο επίσημο πρωτάθλημα της ΠΕΠΣΣ, στον Α' Όμιλο, με τη συμμετοχή  8 ομάδων.

Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου (16 αγώνες), η  ομάδα μας βρέθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς.

Η ομάδα

Πρωτάθλημα

Κύπελλο

ΠΑΙΔΕΣ

Η ομάδα μας συμμετείχε στο τουρνουά "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ".

Ευ Αγωνίζεσθαι

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Η ομάδα των Παμπαιδων συμμετείχε στο επίσημο πρωτάθλημα της ΠΕΠΣΣ, στον Α' Όμιλο, με τη συμμετοχή  6 ομάδων. Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου (12 αγώνες), η  ομάδα μας βρέθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς.

Επίσης, κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ Ι" της ΠΕΠΣΣ, νικώντας στον τελικό τον Αίαντα Παλλήνης με 5-7.

Πρωτάθλημα

Κύπελλο

Ευ Αγωνίζεσθαι

JUNIORS

Η ομάδα του αγωνιστικού τμήματος των Juniors συμμετείχε στο επίσημο πρωτάθλημα της ΠΕΠΣΣ, στον Α' Όμιλο, με τη συμμετοχή 8 ομάδων.

Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου (σε 14 αγώνες), η  ομάδα μας τερμάτισε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα αήττητη με 42 βαθμούς.

 

Στον τελικό του πρωταθλήματος, η ομάδα μας κέρδισε στα πέναλτι τον Ηνίοχο με 2-1 (0-0 κανονική διάρκεια και παράταση) και ανακηρύχθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ για τη σεζόν 2016-2017.

 

Η Ομάδα

Πρωτάθλημα

Η δεύτερη ομάδα των Juniors συμμετείχε στο τουρνουά "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ" της ΠΕΠΣΣ, με τη συμμετοχή 7 ομάδων.

Ευ Αγωνίζεσθαι

PROJUNIORS

Η ομάδα των Pro Juniors συμμετείχε στο επίσημο πρωτάθλημα της ΠΕΠΣΣ, στον Α' Όμιλο, με τη συμμετοχή 8 ομάδων. Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου (10 αγώνες), η  ομάδα μας βρέθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς.

Επίσης, με 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, η ομάδα των Pro Juniors κατέκτησε το τουρνουά "River Camp".

Πρωτάθλημα

Please reload