2019-2020

Όλα τα Πρωταθλήματα και Κύπελλα διεκόπηκαν λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Πρωταθλητές ανακηρύχθηκαν οι πρώτοι στις βαθμολογίες της κανονικής περιόδου.

ΑΝΔΡΕΣ

Η ομάδα των Ανδρών συμμετείχε στο επίσημο πρωτάθλημα της ΠΕΠΣΣ, στην Futsal League 5x5, με τη συμμετοχή 8 ομάδων.

Μετά την 14η (και τελευταία) αγωνιστική της Futsal League 5x5, η  ομάδα μας βρέθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς. Λόγω της πανδημίας του COVID-19 το πρωτάθλημα διακόπηκε και δεν διεξήχθη το mini πρωτάθλημα ανόδου στην Futsal Superleague για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Πρώτη ανακηρύχθηκε η ομάδα του Φάληρου Futsal.

Πρωτάθλημα

Κύπελλο

 

K16

Η ομάδα του Κ16 συμμετείχε στο επίσημο πρωτάθλημα της ΠΕΠΣΣ, με τη συμμετοχή 9 ομάδων.

 

Μετά την 18η (και τελευταία) αγωνιστική της Futsal League 5x5, η  ομάδα μας βρέθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς. Λόγω της πανδημίας του COVID-19 το πρωτάθλημα διακόπηκε και δεν διεξήχθησαν τα play offs.

 

Πρωταθλήτρια ανακηρύχθηκε η ομάδα του ΑΣΕ Δούκα.

 

Πρωτάθλημα

 

 

Η ομάδα μας συμμετείχε και στο Κύπελλο K16. Έφτασε στην ημιτελική φάση όπου ηττήθηκε με 3-2 από τον Ερμή Ζωγράφου. Κυπελλούχος ανακηρύχθηκε η ομάδα του ΑΣΕ Δούκα, που νίκησε στον τελικό τον Ερμή Ζωγράφου με 8-4.

Κύπελλο

Κ14

Το αγωνιστικό τμήμα του Κ14 συμμετείχε στο επίσημο πρωτάθλημα της ΠΕΠΣΣ, με τη συμμετοχή 10 ομάδων. Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου (18 αγώνες), η  ομάδα μας βρέθηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 45 βαθμούς. Λόγω της πανδημίας του COVID-19 το πρωτάθλημα διεκόπη και δεν διεξήχθησαν τα play offs.

 

Πρωταθλήτρια ανακηρύχθηκε η ομάδα του Ηνίοχου.

Πρωτάθλημα

K11

Η ομάδα του αγωνιστικού τμήματος του Κ11 συμμετείχε στο επίσημο πρωτάθλημα της ΠΕΠΣΣ,  με τη συμμετοχή 12 ομάδων. 2 αγωνιστικές πριν την λήξη, λόγω της πανδημίας του COVID-19 το πρωτάθλημα διεκόπη (19η αγωνιστική) και η ομάδα μας τερμάτισε στην 7η θέση με 27 βαθμούς.

 

Πρωταθλήτρια ανακηρύχθηκε η ομάδα του Ηνίοχου.

 

Πρωτάθλημα

Please reload