2017-2018

ΑΝΔΡΕΣ

Η ομάδα των Ανδρών συμμετείχε στο επίσημο πρωτάθλημα της ΠΕΠΣΣ, στην Futsal League 5x5, με τη συμμετοχή  10 ομάδων.

Μετά την 18η (και τελευταία) αγωνιστική της Futsal League 5x5, η  ομάδα μας βρέθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς και συμμετείχε στο mini πρωτάθλημα ανόδου στην Futsal Superleague για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. 

Η ομάδα

Πρωτάθλημα

Κύπελλο

ΠΑΙΔΕΣ

Η ομάδα μας συμμετείχε στο Κύπελλο και αλλά και στο τουρνουά "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ", όπου κατέκτησε την πρώτη θέση.

Κύπελλο

Ευ Αγωνίζεσθαι

Εαρινό Ευ Αγωνίζεσθαι

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Το αγωνιστικό τμήμα των Παμπαίδων συμμετείχε στο επίσημο πρωτάθλημα της ΠΕΠΣΣ, με τη συμμετοχή  12 ομάδων. Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου (22 αγώνες), η  ομάδα μας βρέθηκε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 57 βαθμούς. Μετά την διαδικασία των play offs, κατέκτησε τελικά την 4η θέση στο πρωτάθλημα.

Πρωτάθλημα

Κύπελλο

Η δεύτερη ομάδα των Παμπαίδων συμμετείχε στο τουρνουά "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ" της ΠΕΠΣΣ, με τη συμμετοχή 6 ομάδων. Επίσης, συμμετείχε και στο Εαρινό "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ" όπου κατέκτησε την τρίτη θέση.

Ευ Αγωνίζεσθαι

Εαρινό Ευ Αγωνίζεσθαι

JUNIORS

Η ομάδα του αγωνιστικού τμήματος των Juniors συμμετείχε στο επίσημο πρωτάθλημα της ΠΕΠΣΣ, στον Α' Όμιλο, με τη συμμετοχή 8 ομάδων.

Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου (σε 14 αγώνες), η  ομάδα μας τερμάτισε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς. Μετά την διαδικασία των play offs, κατέκτησε τελικά την 4η θέση στο πρωτάθλημα.

Πρωτάθλημα

Κύπελλο

Επίσης συμμετείχε στο τουρνουά "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ" της ΠΕΠΣΣ, με τη συμμετοχή 5 ομάδων.

Ευ Αγωνίζεσθαι

PROJUNIORS

Η ομάδα του αγωνιστικού τμήματος των Pro Juniors συμμετείχε στο επίσημο πρωτάθλημα της ΠΕΠΣΣ,  με τη συμμετοχή 10 ομάδων. Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου (σε 18 αγώνες), η  ομάδα μας τερμάτισε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς.

 

Στον τελικό των playoffs, η ομάδα μας κέρδισε την Elite Club Athens με 4-1 και ανακηρύχθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ για τη σεζόν 2017-2018.

 

Πρωτάθλημα

Επίσης, αγωνίστηκε και στο Κύπελλο της Π.Ε.Π.Σ.Σ.. Έφτασε μέχρι τον τελικό όπου έχασε από την Α.Ε.Κ.

Κύπελλο

Please reload